Pasta Carbonara

25 min kcal 375 kcal Pasta Carbonara

Elintarvikkeet

  • Täysjyväpasta

    40g

  • Kinkku, rasvaa 6%

    (6 vpl) 60g

  • Kananmuna, M koko

    (1 kpl) 55g

  • Parmesaanijuusto (Parmesan)

    (1.5 rkl) 15g

  • Paprika (värillä ei väliä)

    (0.5 kpl) 75g

  • Oliiviöljy

    (0.7 tl) 2g

Valmistautuminen

  • Keitä spagetit.
  • Paloittele kinkku ja ruskista se pannulla oliiviöljytilkassa.
  • Vatkaa munat vispilällä rikki. Sekoita joukkoon raastettua juustoa.
  • Kaada spagetista vesi pois ja kaada sitten muna-juustosekoitus joukkoon. Sekoita nopeasti ja lisää paistetut kinkkukuutiot.
  • Halutessasi voit maustaa suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa vihanneksista oheen paprikaa.
Loading...