Makaronit kinkulla ja juustolla

25 min kcal 375 kcal Makaronit kinkulla ja juustolla

Elintarvikkeet

  • Juustoraaste, rasvaa 17%

    (1.1 dl) 55g

  • Täysjyväpasta

    35g

  • Kinkku, rasvaa 3%

    (8.3 vpl) 50g

  • Tomaatti

    (1 kpl) 90g

  • Oliiviöljy

    (0.7 tl) 2g

  • Sipuli (valinnainen)

    (0.3 kpl) 20g

Valmistautuminen

  • Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä.
  • Samaan aikaan paista oliiviöljyssä nopeasti sipuli ja lisää suikaloitu kikku.
  • Lisää pannulle keitetyt makaronit ja sekoita.
  • Mausta suolalla ja pippurilla, lisää hieman sitruunamehua.
  • Lisää juusto.
  • Tarjoile basilikalla ja tomaattiviipaleilla.