Henkilökunta


Heikki MägiHeikki Mägi (päävalmentaja, kunto- ja ravitsemusasiantuntija)

Olen valmistunut Tarton yliopistosta pääaineenani fysioterapia.
Olen lisäksi lisensoitu kehonrakennus- ja fitnessvalmentaja. Ryhmäliikuntaohjaajana olen työskennellyt jo vuodesta 2003 alkaen ja myöhemmin olen toiminut personal trainerina useissa eri liikuntakeskuksissa.
Urani aikana olen valmentanut niin kilpaurheilijoita kuin terveys- ja kuntoliikkujia. Erityisen lähellä sydäntäni ovat painonpudottamiseen liittyvät kysymykset.

Rene PoljakovRené Laane (toimitusjohtaja, valmentaja, markkinointi)

Olen Fitlapin toimitusjohtaja ja siten vastuussa yrityksen päivittäisen toiminnan johtamisesta. Opiskelin liikkeenjohdon strategiaa ja markkinointia ja minulla on kauppatieteiden maisterin tutkinto.
Valmentajana minulla on ollut asiakkaina niin tavallisia kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin. Olen itse kilpaillut nyrkkeilyssä ja penkkipunnerruksessa, jossa olen voittanut useita Viron mestaruuksia.

Ota reippaasti yhteyttä meihin, jos sinulla on Fitlapiin liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita! Saat yhteyden henkilökuntamme jäseniin sähköpostin (info@fitlap.fi) tai jäsenillemme tarkoitetun Facebook-tukiryhmän kautta. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan ympäri vuorokauden toimivaa asiakaspäivystystä, mutta vastaamme sinulle heti, kun se vain on mahdollista.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa