Asiakkaiden palautteet Triinu

Triinu
Ennen
70 kg
Jälkeen
58 kg
Pudotin Fitlapin avulla 12kg! Oloni on paljon parempi kuin ennen, painonpudotus on todellakin muuttanut arkeani.

Otin ohjelman käyttöön 2017 keväällä, painoin tuolloin 70 kg! Tykkään Fitlapin moninaisuudesta, ja siitä, että minulla on mahdollisuus valita itse haluamani reseptit. Tärkeintä ovat oikeat valinnat, annoskoot ja ruokavalion monipuolisuus. Saa syödä 4x päivässä ja paino laskee!

Fitlap-tiimi on todella aktiivinen ja motivoiva. He ovat aina kiinnostuneita asiakkaasta ja hänen odotuksistaan.

Painonpudotus on muuttanut arkeani paljon – mahdun taas vaatteisiini! Liikkuminen ja työskentely on helpompaa. Tunnen kehoni paremmin kuin ennen ja peilikuvani on paljon miellyttävämpi.

Jos motivaatio näyttää kadonneen, katson vanhoja kuvia, ajattelen tavoitteitani ja suunnittelen, miten ne saavutetaan. Motivaationi perustuu muiden menestystarinoihin – 70-vuotias isoäitini käyttää myös Fitlapia ja tulokset ovat mahtavia!

Suosittelen kaikille, jotka aloittavat tai jo käyttävät Fitlapia: olkaa johdonmukaisia! Tämä on 100% avain menestykseen. Muutos on monivaiheinen matka kohti tavoitteita. Suunnittele kauppareissut, ota ruokasi mukaan tapahtumiin ja kyläilyihin, ota ennen ja jälkeen kuvia, ja mikä tärkeintä: jos on pakko syödä jotain ohjelman ulkopuolelta – syö – mutta huomenna jatka taas vahvempana ja itsevarmempana kohti tavoitteita.

Maris Maasikas
29 vuotias
Ennen
98 kg
Jälkeen
78 kg
Pudotin 10 kuukaudessa 20 kg! Itseluottamukseni on kasvanut huimasti ja peilistä on tullut ystäväni.
Raili Pärsim
35 vuotias
Ennen
90 kg
Jälkeen
75 kg
Raili on pudottanut yhteensä 15kg ja 41cm! Vaatekoko, joka aiemmin Raililla oli 44 on nyt 38. Mahtavaa!

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa