Asiakkaiden palautteet Triinu

Triinu
Ennen
70 kg
Jälkeen
58 kg
Pudotin Fitlapin avulla 12kg! Oloni on paljon parempi kuin ennen, painonpudotus on todellakin muuttanut arkeani.

Otin ohjelman käyttöön 2017 keväällä, painoin tuolloin 70 kg! Tykkään Fitlapin moninaisuudesta, ja siitä, että minulla on mahdollisuus valita itse haluamani reseptit. Tärkeintä ovat oikeat valinnat, annoskoot ja ruokavalion monipuolisuus. Saa syödä 4x päivässä ja paino laskee!

Fitlap-tiimi on todella aktiivinen ja motivoiva. He ovat aina kiinnostuneita asiakkaasta ja hänen odotuksistaan.

Painonpudotus on muuttanut arkeani paljon – mahdun taas vaatteisiini! Liikkuminen ja työskentely on helpompaa. Tunnen kehoni paremmin kuin ennen ja peilikuvani on paljon miellyttävämpi.

Jos motivaatio näyttää kadonneen, katson vanhoja kuvia, ajattelen tavoitteitani ja suunnittelen, miten ne saavutetaan. Motivaationi perustuu muiden menestystarinoihin – 70-vuotias isoäitini käyttää myös Fitlapia ja tulokset ovat mahtavia!

Suosittelen kaikille, jotka aloittavat tai jo käyttävät Fitlapia: olkaa johdonmukaisia! Tämä on 100% avain menestykseen. Muutos on monivaiheinen matka kohti tavoitteita. Suunnittele kauppareissut, ota ruokasi mukaan tapahtumiin ja kyläilyihin, ota ennen ja jälkeen kuvia, ja mikä tärkeintä: jos on pakko syödä jotain ohjelman ulkopuolelta – syö – mutta huomenna jatka taas vahvempana ja itsevarmempana kohti tavoitteita.

Tiina Luhter
Joulukuu 2016, 77 kg. Kesäkuu 2017, 64 kg.
Liisi Kontkar
Ennen
74 kg
Jälkeen
65 kg
Liisin ainoa tavoite oli mahtua häämekkoonsa hääpäivänä - ja hän onnistui!

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa