Asiakkaiden palautteet Tiina Tiisler

Tiina Tiisler
"Ravinto-ohjelma on mahtava ja lisäksi valmentajat ovat kannustavia." Inspiroiva asiakkaamme Tiina pudotti Fitlapin avulla 19kg - Mahtava suoritus!

En ole pahemmin ollut elämäni aikana ylipainoinen. Kun vaaka näytti 93 kg, pelästyin tosissani. Olen 180cm pitkä ja siitä huolimatta minusta silti tuntui, että olen ihan liian iso. Jotain oli varmasti tehtävä ja Fitlapin ravinto-ohjelma osoittautui minulle hyvin sopivaksi apuvälineeksi. Minun piti vain seurata ruoka-annoksia. Tuloksia ei tarvinnut odottaa kauaa! Aloitin 93 kiloisena ja nyt painan jo 74 kg. Vielä vähän ja sitten olen saavuttanut tavoitteeni! Ravinto-ohjelma on mahtava ja lisäksi valmentajat ovat kannustavia. Suuret kiitokset teille, reippaasti vaan eteenpäin.. Menestystä kaikille!

Anni Parek
Minulla todettiin raskausdiabetes, kun odotin lastani. Olin todella huonovointinen ja verensokerini oli korkealla, mutta ryhdyin käyttämään Fitlapin ravinto-ohjelmaa, mistä olikin apua. Aloin todella noudattaa ravinto-ohjelmaa neljä kuukautta sen jälkeen, kun olin synnyttänyt lapseni. Painoin tuolloin 71 kiloa, enkä olisi ikinä uskonut, että voisin pudottaa painoa 12 kiloa kolmessa kuukaudessa! Ikävöin kyllä kaunista peppuani :D Mutta sen voin saada takaisin treenaamalla. Toivottavasti nämä kuvat motivoivat muita ihmisiä kuten myös minua jatkamaan unelmieni tavoittelua.
Karolin Raudsepp
Uskomatonta. Heräsin tänään ja olen jo aika tyytyväinen. Haluan kiittää Fitlapin tiimiä. Etenkin Helenaa, kenen kanssaolin tekemisissä todella paljon ja joka oli aina auttamassa. Alussa painoa oli 71,2 kg ja nyt 63,9.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa