Asiakkaiden palautteet Raili Pärsim

Raili Pärsim
35 vuotias
Ennen
90 kg
Jälkeen
75 kg
Raili on pudottanut yhteensä 15kg ja 41cm! Vaatekoko, joka aiemmin Raililla oli 44 on nyt 38. Mahtavaa!

Otin käyttöön Fitlap ravinto-ohjelman 13. huhtikuuta 2018. Painoin silloin 90,3kg. Tänään painan 75,2kg eli olen pudottanut yhteensä 15,1 ylimääräistä kiloa. Keholtani on hävinnyt 41cm. 

Vaatekokoni oli ennen 44, nyt 38

Ohjelman seuraaminen on ollut tosi helppoa, sillä kaikki on tehty puolestasi. Itsetuntoni on parantunut huomattavasti painonpudotuksen myötä. Kenellä nyt ei itsetunto paranisi, kun voi shoppaillessa valita pienempiä vaatteita kuin aiemmin.

Kaikista parhain motivaation lähde on minulla ollut omien muutoksien seuraaminen. Suosittelen kaikkia ottamaan itsestään välillä vartalokuvia, joista huomaa todelliset muutokset.

Aloittaessa voi ohjelman käyttö vaikuttaa hankalalta ja ohjelmaan tottuminen vie hieman aikaa. Kannattaa kuitenkin sopeutua ohjelmaan omassa tahdissa. 

 

 

 

Tatjana Nikolajeva
Hei! Tänään on siis kulunut tarkalleen 4 kk siitä kun me liityimme koko perheellä Fitlapiin. Tavoitteeni oli pudottaa 30 kg. Tähän mennessä on lähtenyt12 kg 4 kuukauden aikana. Tietenkin on ollut niin ylä- kuin alamäkiä. Kävimme välillä lomalla, missäen miettinyt ollenkaan,mitä syön ja juon. Kotiin palattua sain nopeasti tahdista jälleen kiinni ja 19 päivän aikana pudotin ne 5 kg pois. Olen ollut tekemisissä painonpudotuksen kanssa ennenkin, mutta nuorimman lapsen syntymän jälkeen paino nousi 111 kiloon. Sain itsenäisestikin kiloja pois, mutta kun rupesin asustamaan liikaakeittiössä, kilot tulivat takaisin todella nopeasti. Työkaveri suositteli Fitlapia jaaika kauan hän yrittikin saada minua mukaan. En tahtonut millään uskoa,että jos haluat pudottaa painoa voit syödä mitä vain, paitsisokeria ja jauhoja. Ja tässä sitä nyt ollaan! Mitä siis haluan sanoa? Se toimii ja toimii todella hyvin. Ruokapöydällä on jälleen minun lempiruoatperuna, riisi, makaronit, keitot jakastikkeet! Ja se on mahtavaa, kun saasyödä niin kuinonlapsuudesta asti tottunutsyömään ja silti paino putoaa. Kiitokset Fitlapin tiimille! Jatkan mielelläni yhteistyötä teidän kanssa!
Heli Laurimaa
"5 kuukaudessa on hävinnyt 18 kiloa. Nyt näitä kahta kuvaa katsoessani huomaan jo itsekin selvän eron." - Niin huomaamme mekin. Mahtava suoritus Heli!

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa