Asiakkaiden palautteet Raili Pärsim

Raili Pärsim
35 vuotias
Ennen
90 kg
Jälkeen
75 kg
Raili on pudottanut yhteensä 15kg ja 41cm! Vaatekoko, joka aiemmin Raililla oli 44 on nyt 38. Mahtavaa!

Otin käyttöön Fitlap ravinto-ohjelman 13. huhtikuuta 2018. Painoin silloin 90,3kg. Tänään painan 75,2kg eli olen pudottanut yhteensä 15,1 ylimääräistä kiloa. Keholtani on hävinnyt 41cm. 

Vaatekokoni oli ennen 44, nyt 38

Ohjelman seuraaminen on ollut tosi helppoa, sillä kaikki on tehty puolestasi. Itsetuntoni on parantunut huomattavasti painonpudotuksen myötä. Kenellä nyt ei itsetunto paranisi, kun voi shoppaillessa valita pienempiä vaatteita kuin aiemmin.

Kaikista parhain motivaation lähde on minulla ollut omien muutoksien seuraaminen. Suosittelen kaikkia ottamaan itsestään välillä vartalokuvia, joista huomaa todelliset muutokset.

Aloittaessa voi ohjelman käyttö vaikuttaa hankalalta ja ohjelmaan tottuminen vie hieman aikaa. Kannattaa kuitenkin sopeutua ohjelmaan omassa tahdissa. 

 

 

 

Jaana
38 vuotias
Ennen
129 kg
Jälkeen
112 kg
Jaana otti Fitlap ravinto-ohjelman käyttöönsä 2019 tammikuussa. Ravinto-ohjelman ansiosta Jaanan jatkuva makeanhimo on hävinnyt ja hän on pudottanut 17kg.
Tiina Tiisler
"Ravinto-ohjelma on mahtava ja lisäksi valmentajat ovat kannustavia." Inspiroiva asiakkaamme Tiina pudotti Fitlapin avulla 19kg - Mahtava suoritus!

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa