Asiakkaiden palautteet Olga Medvedeva

Olga Medvedeva
Olgan kuvissa painoero on huimat 22kg! Mahtava suoritus.

Tässä minun palautteeni. Viime vuonna toisen lapsen syntymän jälkeen painoni ei enää pudonnut. Ensimmäisessä kuvassa olen 89 kg (pituus 177cm). Syksyllä muutin ruokailutapojani ja paino laski n. 7,4 kg yhdessä kuukaudessa. Seuraavan kuukauden aikana paino ei laskenut enää ollenkaan. Sitten päätin aloittaa Fitlapin kanssa. Aloitin ohjelman seuraamisen kunnolla 1.12.16. Silloin paino oli 81,6 kg. 4,5 kuukauden jälkeen paino oli tippunut-14,6 kg. Tällä hetkellä painan 67 kg, ja se pysyy nätisti. Kahden kuvan ero on 22kg.

Irina
30 vuotias
Ennen
100 kg
Jälkeen
70 kg
Itselleni kaikista tärkein painonpudotuksen seuraus on ollut se, että jaksan juosta ja leikkiä lasteni kanssa.
Kädli Toomemägi
Haluan jakaa teidän kanssa oman pienen muutoksen. Aloitin Fitlapin 8. kesäkuuta ja olen pudottanut 12 kg (alussa painoin 77 ja nyt 65). Haluaisin pudottaa vielä 10kg ja tiedän, että kiitos Fitlapin se ei ole ollenkaan vaikeaa. Olen niin tyytyväinen, että liityin tähän ravinto-ohjelmaan. Kiitos ohjelman tekijöille :-)

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa