Asiakkaiden palautteet Olga Medvedeva

Olga Medvedeva
Olgan kuvissa painoero on huimat 22kg! Mahtava suoritus.

Tässä minun palautteeni. Viime vuonna toisen lapsen syntymän jälkeen painoni ei enää pudonnut. Ensimmäisessä kuvassa olen 89 kg (pituus 177cm). Syksyllä muutin ruokailutapojani ja paino laski n. 7,4 kg yhdessä kuukaudessa. Seuraavan kuukauden aikana paino ei laskenut enää ollenkaan. Sitten päätin aloittaa Fitlapin kanssa. Aloitin ohjelman seuraamisen kunnolla 1.12.16. Silloin paino oli 81,6 kg. 4,5 kuukauden jälkeen paino oli tippunut-14,6 kg. Tällä hetkellä painan 67 kg, ja se pysyy nätisti. Kahden kuvan ero on 22kg.

Leila
31 vuotias
Ennen
92 kg
Jälkeen
76 kg
Leila selätti Fitlapin ja painonpudotuksen myötä selkäkivut! Lue lisää Leilan ajatuksia siitä, miten hän pudotti huimat 16kg.
Anna Tikka
Mahtava onnistujamme Anna pudotti 13kg - "Aloin syömään prikulleen ohjeiden mukaan ja lisäsin vähän liikuntaa . Tässä tulos. Kevyt, rento ja hyvä olo"

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa