Asiakkaiden palautteet Laura Jõgisoo

Laura Jõgisoo
24 vuotias
Ennen
104 kg
Jälkeen
79 kg
Asiakkaamme Laura pudotti yhteensä 35kg! Mahtavaa, Laura!

Aloitin Fitlapin avulla painonpudotukseni uskomattomalla lukemalla – 104kg.

Vielä uskomattomampaa on se, että olin siihen mennessä pudottanut oma-aloitteisesti jo 10kg.

Nyt painan 79,2kg – eli Fitlapin avulla olen pudottanut 24,8kg ja kokonaisvaltaisesti melkein 35kg.

 

Inga Kummer
Ihanan Ingan suoritus - painoa putosi Fitlapin avulla 16,8 kg viidessä kuukaudessa! "Peilistä katsoo takaisin ihan uusi ihminen" :)"
Veikko Liiv
Mietin pitkään, lähettäisinkö palautetta, mutta olkoon :) Saavutin asettamani tavoitepainon 85 kg! Paino oli korkeimmillaan 99,8 kg ja lopputulos 85,6 kg tai -14,2 kg onnistui neljässä kuukaudessa. Aloitin Fitlapissa 1. joulukuuta. Alku oli hankalaa joulun ja uudenvuoden takia ja lipsuin välillä ohjelman noudattamisessa. Helmikuussa paino oli laskenut 92 kiloon ja elämässä tapahtui pieniä muutoksia, joiden ansiosta minulla oli enemmän aikaa ruoanlaittoon. Seuraavaksi tein pieniä muutoksia, koska olin jo käyttänyt valtaosaa ohjelman suosikkiresepteistäni ja terveellisen elämän noudattamisesta oli tullut paljon helpompaa. Pienensin annoskokoja vähitellen ja sain pudotettua vielä melkein 7kg. Suurin osa painonpudotuksesta oli seurausta ruokavaliosta, koska treenaamiselle oli vähän aikaa.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa