Asiakkaiden palautteet Külli

Külli
26 vuotias
Ennen
110 kg
Jälkeen
89 kg
Külli pudotti Fitlapin avulla 21 ylimääräistä kiloa. "Lähes koko vaatekaapin sisältö on lähtenyt vaihtoon - aiemmin vaatekokoni oli 46 ja nyt 40/42."

Otin Fitlap ravinto-ohjelman käyttööni joulukuussa, kun painoin 110 kg. Nyt 4 kuukautta myöhemmin painan 89 kg. Olen pudottanut 21 ylimääräistä kiloa Fitlapin avulla.

Fitlapissa parasta on se, että saan valita itse mitä syön ja milloin. Tykkään myös syödä paljon vapaavalintaisia kasviksia, joiden avulla pystyn kasvattamaan annoskokoja. Aloittaessani ostoslistasta oli paljon apua, suunnittelin ja valmistin ruoat etukäteen, jolloin oli helppoa syödä ohjelman mukaisesti myös ulkona.

Uusi elämäntapa…
Painonpudotuksen ansiosta olen paljon onnellisempi, aktiivisempi ja liikkuminen on paljon helpompaa. Ja mikä tärkeintä, lähes koko vaatekaapin sisältö on lähtenyt vaihtoon – aiemmin vaatekokoni oli 46 ja nyt 40/42.

Motivaatiota mulla riittää! Ohjelmaa on niin helppo seurata, koska rakastan ruoanlaittoa ja reseptien ainesosat ovat oikeastaan ​​hyvin samanlaiset kuin aikaisemmin, paitsi valkoinen jauho.

Muille käyttäjille suosittelen: ”Älä anna periksi, jos repsahdat syömään herkkuja tai roskaruokaa, älä ota asiasta liikaa paineita. Seuraavana päivänä jatka pää pystyssä! ”

külli

Anneli Lemmik
Sain pudotettua pitkään toivomani 10 kg. Puin kuviin samat vaatteet, muutoksen voi nähdä niistä. Kuvilla on eroa noin vuosi, mutta suurin osa painosta putosi kolmessa kuukaudessa. Ehkä 15 kiloa pitäisi vielä pudottaa.
Heiki Sannik
Aloitin fitlapin käytön 30. syyskuuta 2015 ja alkupaino oli 98 kg ja risat. Tiesin jo alussa, että ohjelmatoimii hyvin, koska olen kokeillutt vuosia sitten myös kaalustalla.ee ravinto-ohjelmia.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa