Asiakkaiden palautteet Külli

Külli
26 vuotias
Ennen
110 kg
Jälkeen
89 kg
Külli pudotti Fitlapin avulla 21 ylimääräistä kiloa. "Lähes koko vaatekaapin sisältö on lähtenyt vaihtoon - aiemmin vaatekokoni oli 46 ja nyt 40/42."

Otin Fitlap ravinto-ohjelman käyttööni joulukuussa, kun painoin 110 kg. Nyt 4 kuukautta myöhemmin painan 89 kg. Olen pudottanut 21 ylimääräistä kiloa Fitlapin avulla.

Fitlapissa parasta on se, että saan valita itse mitä syön ja milloin. Tykkään myös syödä paljon vapaavalintaisia kasviksia, joiden avulla pystyn kasvattamaan annoskokoja. Aloittaessani ostoslistasta oli paljon apua, suunnittelin ja valmistin ruoat etukäteen, jolloin oli helppoa syödä ohjelman mukaisesti myös ulkona.

Uusi elämäntapa…
Painonpudotuksen ansiosta olen paljon onnellisempi, aktiivisempi ja liikkuminen on paljon helpompaa. Ja mikä tärkeintä, lähes koko vaatekaapin sisältö on lähtenyt vaihtoon – aiemmin vaatekokoni oli 46 ja nyt 40/42.

Motivaatiota mulla riittää! Ohjelmaa on niin helppo seurata, koska rakastan ruoanlaittoa ja reseptien ainesosat ovat oikeastaan ​​hyvin samanlaiset kuin aikaisemmin, paitsi valkoinen jauho.

Muille käyttäjille suosittelen: ”Älä anna periksi, jos repsahdat syömään herkkuja tai roskaruokaa, älä ota asiasta liikaa paineita. Seuraavana päivänä jatka pää pystyssä! ”

külli

Heli Laurimaa
"5 kuukaudessa on hävinnyt 18 kiloa. Nyt näitä kahta kuvaa katsoessani huomaan jo itsekin selvän eron." - Niin huomaamme mekin. Mahtava suoritus Heli!
Ingrid Ruus
Fitlap on ollut käytössä yli vuoden.Fitlap antaa hienon mahdollisuuden yhdistääerilaisia ruokia myös kilpailudieetin kanssa. Fitlapin ravinto-ohjelman ja treenien myötä saavutettu paino 99,4 kg:sta 63kg:)Vielä 6 kg pudotus edessä :)

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa