Asiakkaiden palautteet Külli

Külli
26 vuotias
Ennen
110 kg
Jälkeen
89 kg
Külli pudotti Fitlapin avulla 21 ylimääräistä kiloa. "Lähes koko vaatekaapin sisältö on lähtenyt vaihtoon - aiemmin vaatekokoni oli 46 ja nyt 40/42."

Otin Fitlap ravinto-ohjelman käyttööni joulukuussa, kun painoin 110 kg. Nyt 4 kuukautta myöhemmin painan 89 kg. Olen pudottanut 21 ylimääräistä kiloa Fitlapin avulla.

Fitlapissa parasta on se, että saan valita itse mitä syön ja milloin. Tykkään myös syödä paljon vapaavalintaisia kasviksia, joiden avulla pystyn kasvattamaan annoskokoja. Aloittaessani ostoslistasta oli paljon apua, suunnittelin ja valmistin ruoat etukäteen, jolloin oli helppoa syödä ohjelman mukaisesti myös ulkona.

Uusi elämäntapa…
Painonpudotuksen ansiosta olen paljon onnellisempi, aktiivisempi ja liikkuminen on paljon helpompaa. Ja mikä tärkeintä, lähes koko vaatekaapin sisältö on lähtenyt vaihtoon – aiemmin vaatekokoni oli 46 ja nyt 40/42.

Motivaatiota mulla riittää! Ohjelmaa on niin helppo seurata, koska rakastan ruoanlaittoa ja reseptien ainesosat ovat oikeastaan ​​hyvin samanlaiset kuin aikaisemmin, paitsi valkoinen jauho.

Muille käyttäjille suosittelen: ”Älä anna periksi, jos repsahdat syömään herkkuja tai roskaruokaa, älä ota asiasta liikaa paineita. Seuraavana päivänä jatka pää pystyssä! ”

külli

Triin Vannas
"Loppujen lopuksi tarvitset vain: Fitlapia, järjestelmällisyyttä ja hymyä" - ihana asiakkaamme Triin on pudottanut jo 10 kiloa Fitlapin avulla!
Triinu
Ennen
70 kg
Jälkeen
58 kg
Pudotin Fitlapin avulla 12kg! Oloni on paljon parempi kuin ennen, painonpudotus on todellakin muuttanut arkeani.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa