Asiakkaiden palautteet Küllike Vaher

Küllike Vaher
"Fitlap on nyt minun elämäntapani. " - huima 17,3 kilon muutos asiakkaaltamme Küllike.

Liityin Fitlapiin huhtikuun viimeisellä viikolla ja silloin painoin 95 kg. Pojan syntymän jälkeen annoin itseni repsahtaa kunnes ymmärsin, etten voi enää jatkaa niin. Olin kuullut paljon Fitlapista ja päätin myös kokeilla. Nyt voin sanoa, että se oli kaikkein paras päätös koskaan! En ole muuttunut ainoastaan ulkopuolelta, mutta myös sisäinen minä on käynyt läpi muuttumiskuurin. Minusta on tullut paljon positiivisempi ja katson tulevaisuuteen ihan eri lailla. ISO ISO KIITOS!! Välillä on tullut vähän huijattua, mutta se ei tarkota, että luovuttaisin. Fitlap on nyt minun elämäntapani. Ensimmäisessä kuvassa painoin 96,6 kg ja nyt 79,3 kg. Ja olen ylpeä itsestäni.

Leena Koplik
Tänään tuli täyteen 6 kk ohjelman aloittamisesta. Olin jo tosi tyytäväinen pudotettuani 10 kiloa kolmessa kuukaudessa. Viiden lisäkilon pudottaminen vei vielä lisää aikaa. Nyt olen laihtunut 15 kg ja mittaustuloksista on kadonnut 67 cm.
Tiina Luhter
Joulukuu 2016, 77 kg. Kesäkuu 2017, 64 kg.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa