Asiakkaiden palautteet Kristiina Karro

Kristiina Karro
Olen pudottanut painoani Fitlapin kanssa 11,1 kg, 3,5 kg on vielä jäljellä. Parasta on se, että olen voinut syödä mitä haluan ja paino on pudonnut. Olisin saavuttanut unelmapainoni jo kauan, kauan sitten, jos olisin noudattanut ohjelmaa 100% (olen noudattanut noin 80-90%). Tänään, kun katselen näitä kuvia, voin sanoa, että elämä hymyilee :)

Olen pudottanut painoani Fitlapin kanssa 11,1 kg, 3,5 kg on vielä jäljellä. Parasta on se, että olen voinut syödä mitä haluan ja paino on pudonnut. Olisin saavuttanut unelmapainoni jo kauan, kauan sitten, jos olisin noudattanut ohjelmaa 100% (olen noudattanut noin 80-90%). Tänään, kun katselen näitä kuvia, voin sanoa, että elämä hymyilee 🙂

Hanna Selgis
"Kiitos Fitlap, että teitte minusta onnellisemman ja paremman ihmisen" - Sinnikäs asiakkaamme Hanna pudotti Fitlapin avulla 17kg. Olemme niin ylpeitä!
Oliver Reinmägi
Aloittaessani painoin 85 kg, nyt painoni on 55,5 kg. Olen 17-vuotias. Aluksi pyrin lenkkeilemään joka päivä ja parantamaan ruokavaliotani, vaikka se olikin todella vaikeaa ja repsahduksia oli useita. Nyt on aika kasvattaa lihaksia ja toivon, että unelmieni vartalo ei ole enää kaukana.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa