Asiakkaiden palautteet Kätlin Pedajas

Kätlin Pedajas
"Pääsin jo kahdessa kuukaudessa eroon 7,8 kilosta"

Rohkaisin itseäni laittamaan pari kuvaa tänne:-). Anteeksi, että kuvien laatu ei ole paras mahdollinen. Tänään tuli tasan 2 kk täyteen Fitlapin käytöstä ja mieleeni juolahti kysymys –  kiloja lähtee kyllä, mutta mistä kohdasta niitä oikein lähtee? Nyt kun katson ennen-ja-jälkeen kuvia vierekkäin, joku pieni muutos näkyy joka puolella. Pääsin jo kahdessa kuukaudessa eroon 7,8 kilosta!

Heli Laurimaa
"5 kuukaudessa on hävinnyt 18 kiloa. Nyt näitä kahta kuvaa katsoessani huomaan jo itsekin selvän eron." - Niin huomaamme mekin. Mahtava suoritus Heli!
Veikko Liiv
Mietin pitkään, lähettäisinkö palautetta, mutta olkoon :) Saavutin asettamani tavoitepainon 85 kg! Paino oli korkeimmillaan 99,8 kg ja lopputulos 85,6 kg tai -14,2 kg onnistui neljässä kuukaudessa. Aloitin Fitlapissa 1. joulukuuta. Alku oli hankalaa joulun ja uudenvuoden takia ja lipsuin välillä ohjelman noudattamisessa. Helmikuussa paino oli laskenut 92 kiloon ja elämässä tapahtui pieniä muutoksia, joiden ansiosta minulla oli enemmän aikaa ruoanlaittoon. Seuraavaksi tein pieniä muutoksia, koska olin jo käyttänyt valtaosaa ohjelman suosikkiresepteistäni ja terveellisen elämän noudattamisesta oli tullut paljon helpompaa. Pienensin annoskokoja vähitellen ja sain pudotettua vielä melkein 7kg. Suurin osa painonpudotuksesta oli seurausta ruokavaliosta, koska treenaamiselle oli vähän aikaa.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa