Asiakkaiden palautteet Kätlin Pedajas

Kätlin Pedajas
"Pääsin jo kahdessa kuukaudessa eroon 7,8 kilosta"

Rohkaisin itseäni laittamaan pari kuvaa tänne:-). Anteeksi, että kuvien laatu ei ole paras mahdollinen. Tänään tuli tasan 2 kk täyteen Fitlapin käytöstä ja mieleeni juolahti kysymys –  kiloja lähtee kyllä, mutta mistä kohdasta niitä oikein lähtee? Nyt kun katson ennen-ja-jälkeen kuvia vierekkäin, joku pieni muutos näkyy joka puolella. Pääsin jo kahdessa kuukaudessa eroon 7,8 kilosta!

Anni Sillamaa
Minulla on aina ollut ongelmia painoni kanssa ja olen tuntenut siitä todella paljon häpeää. Heinäkuussa 2015 aallot löivät raskaina pääni yllä ja päätin, että nyt lopetan kamppailun peilejä vastaan. Painoin tuolloin 95 kiloa. Marraskuussa olin laihtunut jo 20 kiloa ja tässä oikeanpuoleisessa kuvassa painan enää 69 kiloa. Mittaustuloksista on lähtenyt melkein 100 senttiä ja oloni on keveä ja tyytyväinen. Näyttää siltä, että ei olekaan mahdotonta rakastaa itseään tässä maailmassa. Kaikki tämä on ollut mahdollista Fitlapin avulla. Ohjelma on yksinkertainen käyttää, reseptejä on paljon ja on hyvä, että niitä on mahdollista muokata.
Heidi Uiga
"Tällä hetkellä tunne on mahtava ja motivaatio vain kasvaa... Kiitos Fitlap!" Katso asiakkaamme Heidin motivoiva tarina.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa