Asiakkaiden palautteet Jaana

Jaana
38 vuotias
Ennen
129 kg
Jälkeen
112 kg
Jaana otti Fitlap ravinto-ohjelman käyttöönsä 2019 tammikuussa. Ravinto-ohjelman ansiosta Jaanan jatkuva makeanhimo on hävinnyt ja hän on pudottanut 17kg.

Jaana otti Fitlap ravinto-ohjelman käyttöönsä 2019 tammikuussa. Ravinto-ohjelman ansiosta Jaanan jatkuva makeanhimo on hävinnyt ja hän on pudottanut 17 ylimääräistä kiloa.

Otin ravinto-ohjelman käyttöön 2019 tammikuussa. Painoin silloin 129 kg. Nyt, 3 kuukautta myöhemmin, painan 112 kg. Parasta ravinto-ohjelmassa on sen helppokäyttöisyys ja valikoiman monipuolisuus. Olen nykyään paljon tietoisempi siitä, mitä tarkoittaa terveellinen elämä ja ruokavalio.

Elämäni Fitlapin kanssa…

Painonpudotuksen myötä voin paljon paremmin, itseluottamukseni on kasvanut huimasti ja isoin yllätykseni, olen alkanut pitää tosi paljon urheilemisesta.

Heikkoja tai vaikeita hetkiä ei Fitlapin kanssa hirveästi edes ole ollut, mutta olen sallinut itselleni “vapaita” ruokia kerran viikossa. Syön silloin juuri niitä ruokia, joita minun tekee mieli ja sen jälkeen voin taas jatkaa ongelmitta. Kaikista ihaninta ja yllättävintä on ollut huomata, ettei minun tee laisinkaan mieli makeaa.

Alussa olin hyvin epäileväinen siitä, miten ruokaohjelman noudattaminen tulee vaikuttamaan arjessa taloudellisesti. Olin jo melkein lopettamassa koko juttua. Heti, kun annoin ohjelmalle mahdollisuuden ja tutkin reseptejä tarkemmin, tajusin, että valikoimasta löytyy myös yksinkertaisempia ja helpompia reseptejä. Saan kuitenkin itse päättää siitä, minkälaisia ohjelman ruokia syön. Nykyään minulla on selvästi omat lempparireseptit – välillä vaihtelun vuoksi kokeilen myös uusia.

Suositukset muille käyttäjille: Älä stressaa liikaa! Saat valita ruokalistasi oman maun ja lompakon mukaan – mikä voisi olla parempaa?!

Tatjana Nikolajeva
Hei! Tänään on siis kulunut tarkalleen 4 kk siitä kun me liityimme koko perheellä Fitlapiin. Tavoitteeni oli pudottaa 30 kg. Tähän mennessä on lähtenyt12 kg 4 kuukauden aikana. Tietenkin on ollut niin ylä- kuin alamäkiä. Kävimme välillä lomalla, missäen miettinyt ollenkaan,mitä syön ja juon. Kotiin palattua sain nopeasti tahdista jälleen kiinni ja 19 päivän aikana pudotin ne 5 kg pois. Olen ollut tekemisissä painonpudotuksen kanssa ennenkin, mutta nuorimman lapsen syntymän jälkeen paino nousi 111 kiloon. Sain itsenäisestikin kiloja pois, mutta kun rupesin asustamaan liikaakeittiössä, kilot tulivat takaisin todella nopeasti. Työkaveri suositteli Fitlapia jaaika kauan hän yrittikin saada minua mukaan. En tahtonut millään uskoa,että jos haluat pudottaa painoa voit syödä mitä vain, paitsisokeria ja jauhoja. Ja tässä sitä nyt ollaan! Mitä siis haluan sanoa? Se toimii ja toimii todella hyvin. Ruokapöydällä on jälleen minun lempiruoatperuna, riisi, makaronit, keitot jakastikkeet! Ja se on mahtavaa, kun saasyödä niin kuinonlapsuudesta asti tottunutsyömään ja silti paino putoaa. Kiitokset Fitlapin tiimille! Jatkan mielelläni yhteistyötä teidän kanssa!
Jaana
38 vuotias
Ennen
129 kg
Jälkeen
112 kg
Jaana otti Fitlap ravinto-ohjelman käyttöönsä 2019 tammikuussa. Ravinto-ohjelman ansiosta Jaanan jatkuva makeanhimo on hävinnyt ja hän on pudottanut 17kg.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa