Asiakkaiden palautteet Irina

Irina
30 vuotias
Ennen
100 kg
Jälkeen
70 kg
Itselleni kaikista tärkein painonpudotuksen seuraus on ollut se, että jaksan juosta ja leikkiä lasteni kanssa.

Irina

Aloitin Fitlapin käytön 2. Maaliskuuta vuonna 2017. Painoin silloin 100kg ja ymmärsin jossain vaiheessa, etten enää halua jatkaa näin. Kokeilin erilaisia dieettejä ja ruokaohjelmia, jotka toimivat jonkun aikaa, mutta tulokset eivät olleet yhtään pysyviä. Dieetit tuntuivat kidutukselta ja vaativat jatkuvaa itsekuria. Fitlapissa siltä ei ole tuntunut kertaakaan.

Fitlapiin liityin, kun nuorin lapseni oli vuoden ikäinen ja vanhempi 2.5 vuotias. Alussa olin hieman epäileväinen, miten ohjelman noudattaminen ja kokkaaminen yms. onnistuu lapsien ohella. Lopulta kuitenkin huomasin, että tämä oli aivan turha pelko.

Miten Fitlap on vaikuttanut elämääsi? 

Olen Fitlapin avulla pudottanut 30kg ja minun on todettava, että painonpudotuksen jälkeen elämäni on liikkunut vain positiivisempaan suuntaan. Minulla on enemmän energiaa ja pystyn nauttimaan elämästä täysin rinnoin. Olen myös löytänyt uudestaan shoppailuilon! Enää minun ei tarvitse vain ihailla vaatteita, vaan voin oikeasti ostaa ja pukea ne ylpeydellä päälleni. Itselleni kaikista tärkein painonpudotuksen seuraus on ollut se, että jaksan juosta ja leikkiä lasteni kanssa.

Miten motivoit itseäsi?

Välillä toki tulee myös vaikeita hetkiä, kun motivaation löytäminen ei olekaan niin helppoa. Silloin kuitenkin muistutan itseäni menneisyydestä ja siitä, minkälainen en enää ikinä haluu olla. Tällaisina hetkinä otan itseäni kunnolla niskasta kiinni ja noudatan ohjelmaa melkein autopilotilla. Myöhemmin olen erityisen ylpeä itsestäni ja siitä, etten sortunut heittämään hanskoja tiskiin. Siitä tulee palkitseva fiilis.

Miksi kannattaa valita Fitlap? 

Ravinto-ohjelman parhaimmat ominaisuudet ovat ruokalistan moninaisuus sekä mahdollisuus korvata reseptejä ja ruoka-aineita. Ohjelmasta löytyy yllättävän paljon helppoja kotiruokia ja PALJON herkullisia jälkiruokia!

Fitlap on todellakin muuttanut elämääni, sillä kaiken edellämainitun lisäksi Fitlap on nykyään työpaikkani! Toimin asiakaspalvelun asiantuntijana – paras työ ikinä. Kommunikointi asiakkaiden kanssa ja heidän auttaminen tekee työstäni merkitsevää. Haluan auttaa asiakkaitamme, sillä tiedän, miltä heistä tuntuu. Ylipaino voi tuoda mukanaan paljon vaikeasti käsiteltäviä tunteita ja ruokavalion muuttaminen vaatii isoja ponnistuksia ja tahdonvoimaa. Minusta tuntuu, että voin samaistua asiakkaidemme kanssa ja sen kautta pystyn myös auttamaan ja tukemaan heitä. Fitlapissa työskentely on parasta, sillä minua ympäröivät joustava, ymmärtäväinen ja oikeastaan – paras työporukka! Olen onnellinen, sillä tiimimme todellakin puhaltaa yhteen hiileen kohti yhteisiä tavoitteita.

irina

Tatjana Nikolajeva
Hei! Tänään on siis kulunut tarkalleen 4 kk siitä kun me liityimme koko perheellä Fitlapiin. Tavoitteeni oli pudottaa 30 kg. Tähän mennessä on lähtenyt12 kg 4 kuukauden aikana. Tietenkin on ollut niin ylä- kuin alamäkiä. Kävimme välillä lomalla, missäen miettinyt ollenkaan,mitä syön ja juon. Kotiin palattua sain nopeasti tahdista jälleen kiinni ja 19 päivän aikana pudotin ne 5 kg pois. Olen ollut tekemisissä painonpudotuksen kanssa ennenkin, mutta nuorimman lapsen syntymän jälkeen paino nousi 111 kiloon. Sain itsenäisestikin kiloja pois, mutta kun rupesin asustamaan liikaakeittiössä, kilot tulivat takaisin todella nopeasti. Työkaveri suositteli Fitlapia jaaika kauan hän yrittikin saada minua mukaan. En tahtonut millään uskoa,että jos haluat pudottaa painoa voit syödä mitä vain, paitsisokeria ja jauhoja. Ja tässä sitä nyt ollaan! Mitä siis haluan sanoa? Se toimii ja toimii todella hyvin. Ruokapöydällä on jälleen minun lempiruoatperuna, riisi, makaronit, keitot jakastikkeet! Ja se on mahtavaa, kun saasyödä niin kuinonlapsuudesta asti tottunutsyömään ja silti paino putoaa. Kiitokset Fitlapin tiimille! Jatkan mielelläni yhteistyötä teidän kanssa!
Külli
26 vuotias
Ennen
110 kg
Jälkeen
89 kg
Külli pudotti Fitlapin avulla 21 ylimääräistä kiloa. "Lähes koko vaatekaapin sisältö on lähtenyt vaihtoon - aiemmin vaatekokoni oli 46 ja nyt 40/42."

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa