Asiakkaiden palautteet Helen Kundrats

Helen Kundrats
Mahtava asiakkaamme Helen on tiputtanut Fitlapin avulla jo 8kg. "Sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja se onnistui. :)"

Olen super tyytyväinen Fitlappiin. Olen kokeillut erilaisia dieettejä ennenkin, mutta jotenkin en ole onnistunut pudottamaan enemmän kuin 3 kg, jonka jälkeen paino pysähtyi ja motivaatio katosi. Sitten ajattelin, että jos minut on luotu sellaiseksi, niin pysyn sellaisena ja lopetin kaikki dieetit;) Kuitenkin näin FB:ssä, kun kaikki jakoivat ja kommentoivat Fitlapin ravinto-ohjelmaa, joten päätin myös kokeilla. Tavoitteeni oli maaliskuun syntymäpäivä –  sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja onnistuin siinä! 🙂 En ole vielä täysin saavuttanut tavoitteitani, mutta tällä hetkellä on lähtenyt jo 8 kg. Viimeiset kaksi kuukautta olen syönyt ohjelman mukaan, mutta en 100%. Paino pysyy silti samana. Jatkoin ravinto-ohjelmaa vielä kuukauden, koska haluan pudottaa vielä loputkin kaksi kiloa, sitten olen täysin tyytyväinen. Tavoitepudotus olikin -10 kg. Mutta saa nähdä, nälkä vain kasvaa syödessä (tällä kertaa hyvässä mielessä) ja voi olla, että haluan vielä jatkaa painonpudotusta 🙂

Maris Maasikas
29 vuotias
Ennen
98 kg
Jälkeen
78 kg
Pudotin 10 kuukaudessa 20 kg! Itseluottamukseni on kasvanut huimasti ja peilistä on tullut ystäväni.
Triin Siniorg
Tilauksen jatkaminen vähän venähti ja tuli pieni aukko ohjelmaan, mutta yritin silloinkinseurata mitä syön. Kuvat 5.5., 15.6. ja 28.8., jatkuva kuvien ottaminen auttaa minua pysymään suunnitelmassa.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa