Asiakkaiden palautteet Helen Kundrats

Helen Kundrats
Mahtava asiakkaamme Helen on tiputtanut Fitlapin avulla jo 8kg. "Sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja se onnistui. :)"

Olen super tyytyväinen Fitlappiin. Olen kokeillut erilaisia dieettejä ennenkin, mutta jotenkin en ole onnistunut pudottamaan enemmän kuin 3 kg, jonka jälkeen paino pysähtyi ja motivaatio katosi. Sitten ajattelin, että jos minut on luotu sellaiseksi, niin pysyn sellaisena ja lopetin kaikki dieetit;) Kuitenkin näin FB:ssä, kun kaikki jakoivat ja kommentoivat Fitlapin ravinto-ohjelmaa, joten päätin myös kokeilla. Tavoitteeni oli maaliskuun syntymäpäivä –  sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja onnistuin siinä! 🙂 En ole vielä täysin saavuttanut tavoitteitani, mutta tällä hetkellä on lähtenyt jo 8 kg. Viimeiset kaksi kuukautta olen syönyt ohjelman mukaan, mutta en 100%. Paino pysyy silti samana. Jatkoin ravinto-ohjelmaa vielä kuukauden, koska haluan pudottaa vielä loputkin kaksi kiloa, sitten olen täysin tyytyväinen. Tavoitepudotus olikin -10 kg. Mutta saa nähdä, nälkä vain kasvaa syödessä (tällä kertaa hyvässä mielessä) ja voi olla, että haluan vielä jatkaa painonpudotusta 🙂

Leila
31 vuotias
Ennen
92 kg
Jälkeen
76 kg
Leila selätti Fitlapin ja painonpudotuksen myötä selkäkivut! Lue lisää Leilan ajatuksia siitä, miten hän pudotti huimat 16kg.
Heiki Sannik
Aloitin fitlapin käytön 30. syyskuuta 2015 ja alkupaino oli 98 kg ja risat. Tiesin jo alussa, että ohjelmatoimii hyvin, koska olen kokeillutt vuosia sitten myös kaalustalla.ee ravinto-ohjelmia.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa