Asiakkaiden palautteet Helen Kundrats

Helen Kundrats
Mahtava asiakkaamme Helen on tiputtanut Fitlapin avulla jo 8kg. "Sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja se onnistui. :)"

Olen super tyytyväinen Fitlappiin. Olen kokeillut erilaisia dieettejä ennenkin, mutta jotenkin en ole onnistunut pudottamaan enemmän kuin 3 kg, jonka jälkeen paino pysähtyi ja motivaatio katosi. Sitten ajattelin, että jos minut on luotu sellaiseksi, niin pysyn sellaisena ja lopetin kaikki dieetit;) Kuitenkin näin FB:ssä, kun kaikki jakoivat ja kommentoivat Fitlapin ravinto-ohjelmaa, joten päätin myös kokeilla. Tavoitteeni oli maaliskuun syntymäpäivä –  sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja onnistuin siinä! 🙂 En ole vielä täysin saavuttanut tavoitteitani, mutta tällä hetkellä on lähtenyt jo 8 kg. Viimeiset kaksi kuukautta olen syönyt ohjelman mukaan, mutta en 100%. Paino pysyy silti samana. Jatkoin ravinto-ohjelmaa vielä kuukauden, koska haluan pudottaa vielä loputkin kaksi kiloa, sitten olen täysin tyytyväinen. Tavoitepudotus olikin -10 kg. Mutta saa nähdä, nälkä vain kasvaa syödessä (tällä kertaa hyvässä mielessä) ja voi olla, että haluan vielä jatkaa painonpudotusta 🙂

Kati Mihkelsaar
Olen käyttänyt Fitlapia pian neljä kuukautta. Arkipäivinä ohjelman noudattaminen on sujunut hyvin, viikonloppuisin vähän niin ja näin. Peilistä näkyvä kuva on mahtava. Vaikka kahden raskauden venyttämää vatsaa pitää vielä treenata, vedin tänään vaivattomasti jalkaan farkut, joita käytin ennen raskaaksi tuloa. En olisi uskonut, että se olisi onnistunut näin pian. Olen ylpeä itsestäni ja teistä, jotka olette suunnitelleet ohjelman. Paino on pudonnut 8 kg ja senttejä on kadonnut 16 cm.
Veikko Liiv
Mietin pitkään, lähettäisinkö palautetta, mutta olkoon :) Saavutin asettamani tavoitepainon 85 kg! Paino oli korkeimmillaan 99,8 kg ja lopputulos 85,6 kg tai -14,2 kg onnistui neljässä kuukaudessa. Aloitin Fitlapissa 1. joulukuuta. Alku oli hankalaa joulun ja uudenvuoden takia ja lipsuin välillä ohjelman noudattamisessa. Helmikuussa paino oli laskenut 92 kiloon ja elämässä tapahtui pieniä muutoksia, joiden ansiosta minulla oli enemmän aikaa ruoanlaittoon. Seuraavaksi tein pieniä muutoksia, koska olin jo käyttänyt valtaosaa ohjelman suosikkiresepteistäni ja terveellisen elämän noudattamisesta oli tullut paljon helpompaa. Pienensin annoskokoja vähitellen ja sain pudotettua vielä melkein 7kg. Suurin osa painonpudotuksesta oli seurausta ruokavaliosta, koska treenaamiselle oli vähän aikaa.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa