Asiakkaiden palautteet Helen Kundrats

Helen Kundrats
Mahtava asiakkaamme Helen on tiputtanut Fitlapin avulla jo 8kg. "Sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja se onnistui. :)"

Olen super tyytyväinen Fitlappiin. Olen kokeillut erilaisia dieettejä ennenkin, mutta jotenkin en ole onnistunut pudottamaan enemmän kuin 3 kg, jonka jälkeen paino pysähtyi ja motivaatio katosi. Sitten ajattelin, että jos minut on luotu sellaiseksi, niin pysyn sellaisena ja lopetin kaikki dieetit;) Kuitenkin näin FB:ssä, kun kaikki jakoivat ja kommentoivat Fitlapin ravinto-ohjelmaa, joten päätin myös kokeilla. Tavoitteeni oli maaliskuun syntymäpäivä –  sanoin itselleni, että syntymäpäiväksi haluan näyttää hyvältä ja onnistuin siinä! 🙂 En ole vielä täysin saavuttanut tavoitteitani, mutta tällä hetkellä on lähtenyt jo 8 kg. Viimeiset kaksi kuukautta olen syönyt ohjelman mukaan, mutta en 100%. Paino pysyy silti samana. Jatkoin ravinto-ohjelmaa vielä kuukauden, koska haluan pudottaa vielä loputkin kaksi kiloa, sitten olen täysin tyytyväinen. Tavoitepudotus olikin -10 kg. Mutta saa nähdä, nälkä vain kasvaa syödessä (tällä kertaa hyvässä mielessä) ja voi olla, että haluan vielä jatkaa painonpudotusta 🙂

Anni Sillamaa
Minulla on aina ollut ongelmia painoni kanssa ja olen tuntenut siitä todella paljon häpeää. Heinäkuussa 2015 aallot löivät raskaina pääni yllä ja päätin, että nyt lopetan kamppailun peilejä vastaan. Painoin tuolloin 95 kiloa. Marraskuussa olin laihtunut jo 20 kiloa ja tässä oikeanpuoleisessa kuvassa painan enää 69 kiloa. Mittaustuloksista on lähtenyt melkein 100 senttiä ja oloni on keveä ja tyytyväinen. Näyttää siltä, että ei olekaan mahdotonta rakastaa itseään tässä maailmassa. Kaikki tämä on ollut mahdollista Fitlapin avulla. Ohjelma on yksinkertainen käyttää, reseptejä on paljon ja on hyvä, että niitä on mahdollista muokata.
Ülle Ots
Päätin jakaa oman kokemukseni... Aloitin syyskuussa, painoa oli 103,7 kg (kuvissa 96,4 kg--->) ja nyt on 7 kk takana. Vielä vähän edessä:-).

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa