Asiakkaiden palautteet Heidi Uiga

Heidi Uiga
"Tällä hetkellä tunne on mahtava ja motivaatio vain kasvaa... Kiitos Fitlap!" Katso asiakkaamme Heidin motivoiva tarina.

Pieni motivaatiopaukku näin juhannuksen kunniaksi:). Nopea katsaus numeroihin on siis sellainen, että kokonaispudotus on 10 kk-ssa -22,5kg, joista Fitlapin kanssa -13,5kg :).

Ennen raskautta paino vaihteli 78-80 kg välillä. Omaksi ihannepainoksi olen ajatellut 75 kg ja siihen mä silloin pyrin, mutta kaikki ei mennytkään niin kui piti ja 12.8.2016 synnytykseen mennessäni painoin 110 kg.

Toivoin, että tulen sieltä ainakin 10 kg kevyempänä, mutta se menikin toisinpäin :D. Viikon kuluttua tullessani kotiin vauvan kanssa, painoin 112,4 kg – Joopa joo… en tiedä kuinka paljon sellaisia ihmisiä edes löytyy, jotka synnyttämisen jälkeen painavat enemmän, kuin raskaana ollessaan.

Aloitin elämäntaparemontin melkein heti synnytyksen jälkeen ja vuoden 2016 lopussa painoin 103kg.

Tämän vuoden alussa löysin Fitlapin, jonka mukaisesti aloitin syömisen 16. tammikuuta 103,4 kiloisena. Eilen, 23.6., vaaka näytti 89,9 kg…

Jaksoin odottaa sitä maagista numeroa 8 ja nyt on enää 9 kg ensimmäiseen tavoitteeseen, ehkä lapsen ensimmäisen vuoden täyttyessä saavutan tavoitteeni.

Kun 80kg on saavutettu, 75 kg ei olekaan enää hyvin kaukana! :-).

Tällä hetkellä tunne on mahtava ja motivaatio vain kasvaa…Kiitos Fitlap!

Tiina Larionov
No niin, pyysin pojalta apua ja sain lopulta kuvat otettua.. Pudonnut on vain7,5 kg, mutta tuntuu että kaikkea on nyt enemmän: energiaa, iloa ja kaikkea muuta. Aloitin 28.12.2015 ja ensimmäinen kuva on otettusilloin. Paino oli 83,5. Toinen kuva tehty tänään, paino 76. Mutta en valehtele,en ole ollut erityisen ahkeraa, vähän niin ja näin.
Leena Koplik
Tänään tuli täyteen 6 kk ohjelman aloittamisesta. Olin jo tosi tyytäväinen pudotettuani 10 kiloa kolmessa kuukaudessa. Viiden lisäkilon pudottaminen vei vielä lisää aikaa. Nyt olen laihtunut 15 kg ja mittaustuloksista on kadonnut 67 cm.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa