Asiakkaiden palautteet Heidi Uiga

Heidi Uiga
"Tällä hetkellä tunne on mahtava ja motivaatio vain kasvaa... Kiitos Fitlap!" Katso asiakkaamme Heidin motivoiva tarina.

Pieni motivaatiopaukku näin juhannuksen kunniaksi:). Nopea katsaus numeroihin on siis sellainen, että kokonaispudotus on 10 kk-ssa -22,5kg, joista Fitlapin kanssa -13,5kg :).

Ennen raskautta paino vaihteli 78-80 kg välillä. Omaksi ihannepainoksi olen ajatellut 75 kg ja siihen mä silloin pyrin, mutta kaikki ei mennytkään niin kui piti ja 12.8.2016 synnytykseen mennessäni painoin 110 kg.

Toivoin, että tulen sieltä ainakin 10 kg kevyempänä, mutta se menikin toisinpäin :D. Viikon kuluttua tullessani kotiin vauvan kanssa, painoin 112,4 kg – Joopa joo… en tiedä kuinka paljon sellaisia ihmisiä edes löytyy, jotka synnyttämisen jälkeen painavat enemmän, kuin raskaana ollessaan.

Aloitin elämäntaparemontin melkein heti synnytyksen jälkeen ja vuoden 2016 lopussa painoin 103kg.

Tämän vuoden alussa löysin Fitlapin, jonka mukaisesti aloitin syömisen 16. tammikuuta 103,4 kiloisena. Eilen, 23.6., vaaka näytti 89,9 kg…

Jaksoin odottaa sitä maagista numeroa 8 ja nyt on enää 9 kg ensimmäiseen tavoitteeseen, ehkä lapsen ensimmäisen vuoden täyttyessä saavutan tavoitteeni.

Kun 80kg on saavutettu, 75 kg ei olekaan enää hyvin kaukana! :-).

Tällä hetkellä tunne on mahtava ja motivaatio vain kasvaa…Kiitos Fitlap!

Moonika Otsa
Aloitin tammikuussa 2015. Kuvien ero on melkein 25 kiloa. Tavoitteeni oli löytää terveellinen ruokavalio, pudottaa painoa ja opettaa terveellisiä elämäntapoja lapselle.
Lovisa Tamme
"Fitlapin mukainen ruokailu + säännölliset treenit! Paino putosi 4 kuukaudessa 12kg!"

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa