Asiakkaiden palautteet Gerti

Gerti
34 vuotias
Ennen
98 kg
Jälkeen
80 kg
Fitlap on kerta toisensa jälkeen muuttanut elämäni helpommaksi ja onnellisemmaksi. Fitlap on paras!

Ensimmäisessä kuvassa painoin 98 kg. Nykyään painan tasan 18 kg vähemmän. Fitlap on kerta toisensa jälkeen muuttanut elämäni helpommaksi ja onnellisemmaksi. Fitlap on paras! Olen ollut läheisilleni liikkuva Fitlap mainos (haha). Painonpudotukseni myötä myös monista tuttavistani on saanut Fitlapin käyttäjiä. Yritän olla heille tueksi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Vaikka olen saavuttanut ensimmäisen tavoitteeni, aion pudottaa painoa vielä lisää. Ootte parhaita!

 

Veikko Liiv
Mietin pitkään, lähettäisinkö palautetta, mutta olkoon :) Saavutin asettamani tavoitepainon 85 kg! Paino oli korkeimmillaan 99,8 kg ja lopputulos 85,6 kg tai -14,2 kg onnistui neljässä kuukaudessa. Aloitin Fitlapissa 1. joulukuuta. Alku oli hankalaa joulun ja uudenvuoden takia ja lipsuin välillä ohjelman noudattamisessa. Helmikuussa paino oli laskenut 92 kiloon ja elämässä tapahtui pieniä muutoksia, joiden ansiosta minulla oli enemmän aikaa ruoanlaittoon. Seuraavaksi tein pieniä muutoksia, koska olin jo käyttänyt valtaosaa ohjelman suosikkiresepteistäni ja terveellisen elämän noudattamisesta oli tullut paljon helpompaa. Pienensin annoskokoja vähitellen ja sain pudotettua vielä melkein 7kg. Suurin osa painonpudotuksesta oli seurausta ruokavaliosta, koska treenaamiselle oli vähän aikaa.
Leila
31 vuotias
Ennen
92 kg
Jälkeen
76 kg
Leila selätti Fitlapin ja painonpudotuksen myötä selkäkivut! Lue lisää Leilan ajatuksia siitä, miten hän pudotti huimat 16kg.

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa