Asiakkaiden palautteet Anna Tikka

Anna Tikka
Mahtava onnistujamme Anna pudotti 13kg - "Aloin syömään prikulleen ohjeiden mukaan ja lisäsin vähän liikuntaa . Tässä tulos. Kevyt, rento ja hyvä olo"

Nyt on hyvä olla. Tammikuun lopulla tuli mitta täyteen omaa ihan sairaan raskasta fiilistä, väsymystä ja turvonnutta oloa. Päätin, että nyt saa selittelyt riittää – nyt on tartuttava toimeen. Ja niin ryhdyin. Fitlapin ohjeilla ruokaremontti oli edessä ja todella tarpeen! Aloin syömään prikulleen ohjeiden mukaan ja lisäsin vähän liikuntaa . Tässä tulos. Kevyt, rento ja hyvä olo. Turvotus tiessään ja vaatteet tuntuu sopivilta. Vyötäröltä on hävinnyt hitosti; 16 cm ja painoa -13kg! Uudesta tavasta ruokailla tuntuu jo tulleen tapa. Tuntuu hyvältä. Pitääkin tehdä niin, mikä itsestä tuntuu hyvältä! Kiitos Fitlap!

Anni Parek
Minulla todettiin raskausdiabetes, kun odotin lastani. Olin todella huonovointinen ja verensokerini oli korkealla, mutta ryhdyin käyttämään Fitlapin ravinto-ohjelmaa, mistä olikin apua. Aloin todella noudattaa ravinto-ohjelmaa neljä kuukautta sen jälkeen, kun olin synnyttänyt lapseni. Painoin tuolloin 71 kiloa, enkä olisi ikinä uskonut, että voisin pudottaa painoa 12 kiloa kolmessa kuukaudessa! Ikävöin kyllä kaunista peppuani :D Mutta sen voin saada takaisin treenaamalla. Toivottavasti nämä kuvat motivoivat muita ihmisiä kuten myös minua jatkamaan unelmieni tavoittelua.
Tiina Tiisler
"Ravinto-ohjelma on mahtava ja lisäksi valmentajat ovat kannustavia." Inspiroiva asiakkaamme Tiina pudotti Fitlapin avulla 19kg - Mahtava suoritus!

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL UNELMIESI TOTEUTTAMISEKSI!


Fitlap ravintosuunnitelma auttaa sinua toteuttamaan unelmakuntosi. Voit myös jatkossa syödä tavallisia, nopeasti valmistettavia ja herkullisia ruokia. Fitlap on sinua varten, jos haluat voida paremmin ilman jatkuvaa nälän tunnetta.

Valitse maksuaika

Valitse maksutapa